Het team

Op de Proef bestaat uit een warm, ambitieus team van professionals. We zijn allemaal ‘mensen-mensen’ met een brok aan kennis en ervaring in de jeugdzorg en volwassenenzorg.

Door onze kennis en ervaring weten we wat goed werkt en wat niet. Dat is ook de basis van het programma Op de Proef. Zo weten we bijvoorbeeld hoe waardevol het contact met jongeren en jongvolwassenen onderling is. Je leert van elkaar, wordt door elkaar gehoord en gezien. De wijsheid die in zo’n groep ontstaat, maakt dat je als deelnemer vertrouwen krijgt in jezelf en durft te veranderen. Wij voeden dat, enthousiasmeren en begeleiden, zodat iedereen die meedoet, kan groeien. Hoe mooi is dat!

De coaches

Bij Op de Proef kom je twee coaches tegen: Natasja Twellaar en Michel Uljee. Met Natasja maak je al kennis als je voor een intakegesprek komt. Zij bespreekt met jou of Op de Proef iets voor je kan zijn. Daarna zie je haar ook in het hele traject, van begin tot eind.  Wie je in de intake nog niet ontmoet, is coach Michel Uljee. Hij is zorgprofessional, maar ook ervaringsdeskundig. Meestal zul je Michel ontmoeten op de informatieavond, ter voorbereiding op het traject. Daarna doorloop je het hele traject ook met hem, van begin tot eind.

Team Op de Proef

Michel
Natasja
Pascale
Susan
Alejandro