Werken bij

Op de proef is een onderdeel van zorgorganisatie De Weerde. En werken bij De Weerde is werken bij een bevlogen organisatie.

Vacatures

 

De Weerde biedt begeleiding en behandeling aan mensen met een psychische kwetsbaarheid. Als organisatie spelen we in op vraagstukken uit de samenleving. We onderzoeken, verbeteren en innoveren, kortom: we zijn lerende. Onze medewerkers zijn deskundig, hebben een enorme passie en denken graag mee over hoe dingen beter kunnen. Je hebt invloed in hoe we werken. We doen het echt samen. We hebben het druk maar we maken graag tijd voor elkaar, om te overleggen of voor een kop koffie. Samen met zo’n 50 collega’s werk je vanuit goed onderhouden, gezellig ingerichte locaties. De Weerde biedt afwisseling en ontwikkeling met een heldere visie. Een uitdagende werkomgeving die sterk in ontwikkeling is, waar je veel kunt leren en verschil kan maken.

We staan erom bekend het anders te doen. Wat ons betreft is dat ‘anders’ eigenlijk gewoon goede zorg. Maar in dat ‘gewoon’ onderscheiden we ons: we pakken aan, zijn nuchter en doen gewoon wat nodig is. En dus leren we mensen écht kennen, voelen we ons écht verantwoordelijk en bieden we de steun die écht past bij die persoon.

Wij bieden begeleiding en werken samen met behandelaars en ervaringsdeskundigen. Daarmee zorgen we voor een veilige plek voor mensen die te maken hebben met een psychische kwetsbaarheid of een verstandelijke beperking. We spelen in op vraagstukken uit de samenleving. We onderzoeken, verbeteren en innoveren, kortom: we zijn lerende. Onze medewerkers zijn deskundig, hebben een enorme passie en denken graag mee over hoe dingen beter kunnen. Je hebt invloed in hoe we werken. We doen het echt samen.

Wij bieden afwisseling en ontwikkeling met een heldere visie. Een uitdagende werkomgeving die sterk in ontwikkeling is, waar je veel kunt leren en verschil kan maken.