Maak jij je zorgen?

Je kind is boven de 18, voor de wet volwassen. Maar dat wil niet altijd zeggen dat iedere jongvolwassene zich even goed kan redden. Komt jouw kind niet van de bank af? Gaat hij of zij niet naar school of naar het werk? Verliest het zich in gamen of blowen?
Hij of zij loopt vast. Je vindt het misschien lastig om je kind te confronteren met zijn gedrag. Uit angst dat je kind afstand neemt of zichzelf iets aandoet. Maar je wilt het beste voor je kind.

Dan is Op de Proef misschien voor jouw kind een mooi traject. Voor veel jongeren een nieuw begin, zij maken sinds lange tijd (of voor het eerst) keuzes die goed voor ze zijn.

Je hoeft het nooit meer alleen te doen

Een ouder vertelt
Haar zoon deed mee aan Op de Proef
"Mijn zoon is erg veranderd. Volwassener. Hij kookt nu zelf, doet de was en ruimt zijn kamer op. Ook heeft hij contact met andere jongeren. Hij is nu zelfs drie weken op vakantie met een vriend, ver weg. Dat had ik nooit gedacht.”
Natasja
Werkt bij Op de Proef
"We zetten de jongeren helemaal in hun kracht op een manier die respectvol en helpend is. Stevig, kort. We stomen hen klaar voor het leven."
12 weken programma
Jongeren leren om baas te zijn over hun eigen leven. Om keuzes te maken die goed voor ze zijn. Dat doen we met een groep van 8 tot 12 deelnemers in de leeftijd van 18 tot 27 jaar.

Wat doen wij anders?

Wat kunnen wij voor jouw kind betekenen?

© 2024 De Weerde - Wonen met perspectief | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp East to Sea | Technische realisatie Sieronline B.V.